Open Poortdagen

Om de band met de buren – medewerkers, omwonenden en burgers van Dordrecht en omstreken - te versterken, organiseren Chemours en DuPont gezamenlijk een aantal open dagen. Iedereen is van harte welkom om de plant te verkennen en te ontdekken wat er allemaal gebeurt.

Service

Client

FIlm en animatie / Copywriting / Event

Chemours & DuPont Dordrecht

De meeste mensen (in Dordrecht en daarbuiten) kennen Chemours en DuPont alleen van naam. Verder dan het grote hek aan de Baanhoekweg zijn maar weinig geweest. Naar wat zich erachter afspeelt kun je alleen maar raden. Alle dagen is de poort stevig gesloten, alleen met de juiste papieren kom je erdoor. Maar een keer per jaar gaat de poort open voor het ‘gewone publiek’

Als je wilt weten wat er allemaal gebeurt en gemaakt wordt, dan is dit je kans. De Open Poortdagen zijn leuk, interessant en er is van alles te doen.

Als uitgangspunt/ inspiratie voor het beeldmerk zijn de herkenbare beelden van het terrein gebruikt: enorme stelsels van leidingen, buizen en pijpen. Deze staan allemaal met elkaar in verbinding; net als de woorden in het logo. Die verbinding is ook Chemours en DuPont samen, met hun medewerkers en hun omgeving.

Met onderstaande animaties leggen we ingewikkelde processen uit tijdens de Open Poortdagen.

Estay Concept & Design

Hoogstraat 91A, 
3011 PJ Rotterdam


T 010 312 02 50
E marcel@estay.nl

Privacystatement

Cookies

  • instagram
  • facebook
  • vimeo