Gezonder leven met Billie de Bever

Nederland maakt zich sterk voor een gezonde jeugd. Onder de vlag Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) slaan private en publieke partijen op lokaal niveau de handen ineen voor een gezonder gewicht onder kinderen. Gemeente Hoeksche Waard volgt het goede voorbeeld. 

Service

Strategie, idee en concept

Client

Gemeente Hoeksche Waard

Twee ons groente, twee stuks fruit. Iedereen kan het regeltje dromen, maar bijna niemand die zich eraan houdt. Om mensen – en zeker kinderen – te bereiken, moet je ze niet belerend toesprekend, maar activeren. Letterlijk in beweging brengen.

In dit concept sporen we kinderen aan om het beste uit zichzelf te halen. Wie je ook bent, hoe je er ook uitziet of wat je doet, als je lekker in je vel zit en in balans leeft, ben je jezelf op je best.

Be your best

Levende mascotte

Billie de Bever is een mansgrote, hyperactieve en oersportieve bever met een ‘Be your best’-sporttricotje of trainingsjasje. Hij is constant in beweging, en daagt waar hij maar komt kinderen uit voor weddenschap of een wedstrijdje. Kom dan! Een minuutje hinkelen, wie het snelst het plein over of de winkelstraat door kan rennen, in 30 seconden zoveel mogelijk sit-ups doen, Red Bull ruilen voor een bidon water, alles kan. Binnert komt (soms ook onaangekondigd) langs bij basisscholen, springt door de stad, is aanwezig bij events en, bijvoorbeeld, de opening van een nieuw waterpunt. Het beestje heeft star potential en is het gezicht van de campagne.

Estay Concept & Design

Hoogstraat 91A, 
3011 PJ Rotterdam


T 010 312 02 50
E hallo@estay.nl

Privacystatement

Cookies

  • instagram
  • facebook
  • vimeo