top of page
DSC_9476.jpg

(Semi)publieke sector en jongeren

De (semi)publieke sector is een enerverend werkveld waar we ons met hart en ziel voor inzetten. Het in beroering en beweging brengen van verschillende doelgroepen in de samenleving, is voor ons een geweldige uitdaging. Elke keer weer. Het vraagt om creativiteit, een sterk verhaal en een duurzame aanpak.

En het is de kunst om echt tot de kern te komen, om te ontdekken wat onze samenleving bezighoudt en waarom. Neem nou jongeren, complexer wordt een doelgroep niet. Wij verdiepen ons in hun belevingswereld, net zo ver als we kunnen gaan. De kennis die we zo opdoen, helpt ons om met jongeren in contact te komen. Omdat we uit eigen ervaring weten dat erkenning en herkenning de twee belangrijkste voorwaarden zijn om welke boodschap dan ook bij jongeren te laten landen, houden we daar in creatie en communicatie rekening mee. Zo laten we iets achter waar jongeren nu of later verder mee kunnen komen.
 
Bij Estay maken we het beste werk met een klein, goed op elkaar ingespeeld, team. Een team dat begrijpt wat er in de (semi)publieke sector en onder jongeren speelt, en elke doelgroep gericht weet te benaderen met creatief opvallend werk.

Wij werken ook voor multinationals en midden- en kleinbedrijf

Wij werken o.a. voor:

Bekijk meer werk voor (semi)publieke sector en jongeren

bottom of page