top of page

Arthrex Nederland

Arthex is wereldwijd leider in de ontwikkeling van nieuwe producten en medisch onderwijs op het gebied van orthopedie en chirurgie. In alles wat Arthrex doet en communiceert moet dat zichtbaar en voelbaar zijn. Voor ziekenhuizen is dat vanaf de eerste indruk, het aangaan van partnerships tot in de OK; de zorg voor het snelle herstel van hun patiënt. Ingewikkelde materie inzichtelijk maken in combinatie met branding design is wat de samenwerking tussen Arthrex en Estay oplevert.

Service

Online en print

Client

Arthrex Nederland

Met hun missie ‘Helping Surgeons Treat Their Patients Better' zorgt Arthrex ervoor dat orthopeden en chirurgen op alle vlakken worden voorzien van de middelen om patiënten optimaal te behandelen: medische educatie, training en support in en rond de ok, de meest innovatieve tools en producten. Arthrex gaat een stap verder; niet alleen een partnership met ziekenhuizen waarin Arthrex meekijkt of processen efficiënter kunnen en kosten bespaard kunnen worden. Maar ook hoe ze als ziekenhuis hun nieuwe kennis en behandelmethodes kunnen aanbieden en zich als innovatief ziekenhuis kunnen profileren.

Helaas komt het nog steeds voor dat slechts de benodigde producten worden besteld door de inkoopafdeling van een ziekenhuis. En er geen weet is van het totale landschap dat Arthrex te bieden heeft. Estay heeft meegedacht in de ontwikkeling van presentatiematerialen waarmee het complete productportfolio en de complexiteit van de materie helder en professioneel wordt gecommuniceerd. Zodat het verhaal goed verteld wordt.

arthrex_logo.jpg
Arthrex_synergy met iconen.jpg

Meer werk

bottom of page